Schepens Kraanverhuur en Transport

Schepens Kraanverhuur & Transport B.V. is een jong en dynamisch bedrijf dat zich bezig houdt met het verhuur van mobiele telescoop- en torenkranen alsmede autolaadkraan- en dieplader transport. Vanuit de vestiging in Heeze-Leende (aan de A2 tussen Eindhoven en Maastricht) bedienen wij vooral bedrijven en particulieren in Noord-Brabant, Limburg en (noord) België. Ook voor verhuur van kraanwerk in de rest van Nederland kunt u bij ons terecht.

Wij voeren hijs- en transportwerkzaamheden uit voor bedrijven in bouw en industrie alsmede voor particulieren. Voor de combinatie horizontaal- en verticaaltransport bent u bij Schepens Kraanverhuur & Transport B.V. aan het juiste adres.

In 2006 is Schepens Kraanverhuur en Transport opgericht door overname van een Liebherr LTM 1030/2 van Jan Noten Kraanverhuur uit Leende. Vanaf 2006 is het bestaande klantenbestand met deze 35 tons telescoopkraan uitgebreid, waardoor er al snel vraag was naar een tweede telescoopkraan.
In 2009 is er dan ook een nieuwe 40 tons Liebherr LTM 1040-2.1 geleverd. Na een aantal jaren was de 35 tons telescoopkraan aan vervanging toe en deze is dan ook in 2012 vervangen door een gebruikte 50 tons Liebherr LTM 1050-3.1. Om de vraag naar mobiele torenkranen op te vangen is er 2013 de eerste torenkraan aangeschaft.
In 2015 is deze mobiele torenkraan vervangen door een nieuwe MTC AF38. Momenteel beschikt het bedrijf over twee mobiele telescoopkranen en 1 mobiele torenkraan.

Website: www.schepenskraanverhuur.nl