Welkom

Ondernemersvereniging Leende
Welkom bij de OVL, Ondernemersvereniging Leende. De OVL bestaat uit zo’n 90 leden verspreid over alle ondernemingssectoren. Het OVL bestuur behartigt de algemene ondernemersbelangen bij de gemeente via zitting in het bestuur van de Federatie van ondernemersverenigingen Heeze-Leende, de OVH-L. Het bestuur van de OVL-H pleegt regelmatig overleg met de gemeente over het Economisch Beleidsplan en fungeert bij diverse bestuurlijke onderwerpen ook als klankbord.

Wat bieden wij
Bijna iedere maand staat er iets op ons programma zoals thema-avonden, bedrijfsbezoek, Lind Mert, Kerstactiviteit en gezellige ledenuitstapjes. De avond wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Ben jij ?
Enthousiast, vind jij het inspirerend met mede-ondernemers te sparren over zakelijke lasten? Ondernemend, en sta je open voor nieuwe contacten? OVL is dé ondernemers club van Leende om op een gezellige manier nieuwe contacten te leggen.

Zie je kansen?
Benieuwd wat andere vinden van je bedrijfsvoering of aanpak? Wil je eens iemand met een frisse kijk jouw problematiek onder de loep nemen? 

Interesse gewekt?
Enthousiast geworden van wat onze vereniging doet. Zie jij jezelf als een waardevolle aanvulling op onze vereniging? Treed dan toe tot onze groeiende ondernemersclub, thans bestaand uit zo’n 90 ondernemers. Wij zijn nog op zoek naar ondernemende, nieuwsgierige en gezellige mensen.  

Lage kosten!
Als kennismaking bieden wij het lidmaatschap gratis aan voor de periode van een 3 maanden. Meld je snel aan! Wij verwelkomen je graag. Voor aanmelding kan je het inschrijfformulier gebruiken: Lid worden